Lift6 liftmassage är den enda tekniken av sitt slag i världen med dokumenterade studier och vetenskapliga bevis. Vi använder Mobilift Gold Limited Edition som är den senaste LPG maskinen på marknaden. Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan första behandlingen ger synligt resultat som spänst och lyster – helt utan injektioner eller skalpell.

Liftmassage för ansiktet stimulerar produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra som avtar med åren. Du får mindre rynkor, dubbelhakor, slätar ut och stramar upp dekolletage. Motverkar påsig, trött och glåmig hy. Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet. Tar bort döda hudceller (huden blir renare) ger en spänstigare och fastare hud.


Hur går Liftmassage till?
Lift6 Liftmassage är en icke-kirurgisk massageteknik. Det är behandlingen för dig som vill ha ett naturligt ansiktslyft. Själva behandlingen tar ca 40 minuter och är skön och avkopplande. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 10-20 ggr. Under kuren gör man behandling 2ggr/veckan. Därefter för att underhålla men även förbättra resultaten räcker det med endast 1-2 behandlingar i månaden. Hudvårdsbehandlingen förebygger och bekämpar hudens åldringstecken och främjar uppbyggnaden av huden, lyfter, slätar ut och tar fram ansiktets konturer. Behandlingen rekommenderas även för acne ärr.


För vem?
För alla som vill återuppbygga eller bibehålla en bra spänst i huden. Behandlingens naturliga och behagliga verkan passar alla hudtyper, även den mest känsliga. Inte lämplig för personer med pågående acneinflammation.

  • Konsultation (30 min) 50 kr
  • Enstaka behandlingar
  • 5 gånger
  • 10 gånger


Tidsbokning Ring 0723 – 27 70 30 eller
Bokadirekt.se Två Systrar LPG Salong

Obs: Vi ger ej öppet köp/retur på LPG-paket men går bra att överlåta.
Paketen gäller 1 år från inköpsdatum.